TRÄNING

mats degerman golf proGolflektioner

Oavsett om du spelat golf ett helt liv, har nybörjat eller vill påbörja en sport som man numera kan njuta av både inne och ute kan man behöva ta lektioner i golf för att lära sig något nytt, ta nästa steg eller varför inte finputsa sin teknik!

Vi tar 100:-/timmer och person och då får du hjälp av Mats Degerman som vet vad han gör och kan lära vem som helst att ta nästa steg. Kom in och samtala lite kring dina behov eller boka en tid direkt nedan!

Grönt Kort

Vill du komma igång och spela golf på riktigt är du välkommen att ta Grönt Kort hos oss direkt oavsett om du är nybörjare eller tränat ett tag. Sedan 2012 har det blivit enklare att ta grönt kort i och med enklare regler för utbildningen. Det går ofta gamla myter kring hur svårt och dyrt det är och hur lång tid det tar att ta Grönt Kort men detta är numera historia. Kom in så berättar vi mer eller boka en lidig tid här nedan så kr vi igång så snabbt som möjligt!

Pro (Tränare)

Mats Degerman är Pro på Golf & Skytteakademin i Skellefteå och är den som har ansvar för verksamheten och träningen på plats. Där har du en tydlig garanti för att du får den kvalitet i din lektion, utbilding mm som du behöver för att få rätt förutsättningar för att bli en bra golfare.

Kom in och prata kring ditt behov eller boka redan idag online i vår kalender så ses vi!